Käyttöehdot,
säännöt ja tietosuojakäytäntö

Lue seuraavat säännöt huolellisesti ennen kuin käytät markkinapaikkoja. Verkkosivuston käyttöä koskevat seuraavat käyttöehdot, jotka olet laillisesti velvollinen hyväksymään käyttämällä verkkosivustoa. Jos et ole valmis noudattamaan näitä ehtoja, sinun on poistuttava verkkosivustolta välittömästi.

1. Johdanto

  • 1.1. Racemarket.net on luokiteltu mainossivusto, joka on omistettu kilpaurheilulle. Siksi et saa julkaista ilmoituksia "tavallisista" autoista, polkupyöristä ja varusteista.
  • 1.2. Racemarket.net, "racemarket network", "racemarket", "me", "meitä", "meidän" tarkoittaa tuotemerkkiä, jonka omistaa ja jota hallinnoi New Tab, Sloveniassa(SI) rekisteröity yritys, rekisterinumero 8195340000, jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Ukmarjeva 4, 1000 Ljubljana.
  • 1.3. Maiden nimien käyttö markkinapaikan otsikoissa ja näkyvissä olevissa lipuissa ei edusta mitään yhteyksiä, hyväksyntää tai liittymistä valtiollisiin tai valtiollisiin instituutioihin, vaan sitä käytetään vain helpottamaan kunkin markkinapaikan tarkoitetulle yleisölle suunnattua tulkintaa.

2. Tekijänoikeus

Racemarket.net omistaa tekijänoikeudet ja kaikki muut oikeudet verkkosivuston materiaaliin tai sisältyvät oikeuksien omistajan luvalla.

3. Kielletty käyttö

Sitoudut olemaan käyttämättä verkkosivustoa:
  • muiden kuin kilpa-ilmoitusten lähettämiseen. Jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettujen autojen, polkupyörien ja varusteiden mainokset poistetaan ilman ennakkoilmoitusta. Jos käyttäjä lähettää poistetun mainoksen uudelleen sivustolle, hän saa varoituksen järjestelmänvalvojilta ja hänellä on täsmälleen 24 tuntia aikaa poistaa mainos, ennen kuin sen tili lopetetaan.
  • luomaan tietokannan (sähköisen tai muun), joka sisältää verkkosivustolta ladattua tai muuten hankittua materiaalia, paitsi jos se on nimenomaisesti sallittu verkkosivustolla;
  • mainosten levittämiseen verkkosivustolla tai verkkosivuston käyttämiseen muihin kaupallisiin tarkoituksiin (mukaan lukien verkkosivuston käyttäminen tavaroidesi/palveluidesi myynnin edistämiseen tai kannustamiseen);
  • sijoittamaan linkkejä verkkosivustolle, jossa nämä linkit ohjaavat käyttäjät laittomaan materiaaliin tai materiaaliin, joka on näiden käyttöehtojen vastaista;
  • siirtämään tai levittämään uudelleen verkkosivustolta saatua materiaalia kolmansille osapuolille, paitsi jos se on nimenomaisesti sallittu verkkosivustolla;
  • siten, että tekijänoikeus- tai tavaramerkki -ilmoitus poistetaan kaikista näiden käyttöehtojen mukaisesti tehdyn materiaalin kopioista;
  • levittääkseen ei -toivottua tai luvatonta mainontaa, mainosmateriaalia, "roskapostia", "roskapostia", "ketjukirjeitä", "pyramidimalleja" tai mitä tahansa muuta kehotusta;
  • levittää materiaalia, joka sisältää ohjelmistoviruksia tai muuta tietokoodia, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu keskeyttämään, vahingoittamaan, tuhoamaan tai rajoittamaan minkä tahansa tietokoneohjelmiston tai laitteiston tai tietoliikennelaitteen toimintaa;
  • levittää materiaalia, joka loukkaa tai saattaa loukata kolmannen osapuolen oikeuksia (mukaan lukien teollis- ja tekijänoikeudet) tai olla laitonta, uhkaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, epäsiveellistä, loukkaavaa, pornografista, loukkaavaa, saattaa aiheuttaa rotuvihaa, syrjivää, uhkaava, skandaalinen, tulehduksellinen, jumalanpilkka, loukkaus, yksityisyyden loukkaus, joka voi aiheuttaa ärsytystä tai haittaa tai voi rajoittaa tai estää verkkosivuston käyttöä kenenkään toimesta tai muodostaa tai kannustaa käyttäytymiseen, jota voidaan pitää rikoksena tai aiheuttaa siviilioikeudellista vastuuta missä tahansa maailman maassa;
  • levittää materiaalia, joka vaarantaa kenenkään muun yksityisyyden tai turvallisuuden;
  • levittämään materiaalia, joka saattaa tai saattaa saattaa Racemarket.netin tai sen tuotemerkit tai tytäryhtiöt kiistanalaiseksi tai millään tavalla vahingoittaa niiden mainetta;
  • levittää materiaalia, jos materiaalin käyttö Racemarket.netin tai Racemarket.netin lisensoiman tai salliman kolmannen osapuolen toimesta synnyttää kolmannen osapuolen vaatimuksia; tai
  • lähettää linkkejä, jotka ohjaavat käyttäjiä materiaaliin, joka rikkoo yllä olevia rajoituksia.

3.1. Mainoksen säännöt

  • Normaalimainokset vanhenevat vasta, kun käyttäjä merkitsee tuotteen myytyksi (kun se siirretään myytyyn luokkaan).
  • Käyttäjä ei saa muokata mainosta ja korvata sen sisältöä (otsikko, kuvaus, kuvat ja muut tiedot) uudella tuotteella. Esimerkki: jos käyttäjä myy Subaru Imprezaa, hän ei saa muokata kyseistä mainosta (jos Impreza myytiin tai ei) ja korvata Impreza Mitsubishi -vaihteistolla, koska se katsotaan myydyksi tuotteeksi ja poistetaan.
  • Käännökset: Koska tiimimme tekee parhaansa tarjotakseen tarkat käännökset kaikilla kielillä, käännöksessä voi esiintyä tiettyjä virheitä, joista pahoittelemme. Tietyt käännökset voidaan luoda tietokoneella. Vältä käyttäessäsi uutta mainosta lyhenteitä (eroja jne.) Ja slängisanoja, koska ne voivat aiheuttaa väärän käännöksen. Meillä on kääntäjiä, ei paikallinen mekaanikko. Racemarket ei ole vastuussa käännösvirheistä, jotka johtavat väärinkäsityksiin ja riitoihin myyntiprosessin aikana myyjän ja ostajan välillä. Myyjä on vastuussa ilmoituksen (listan) oikeellisuuden varmistamisesta, kun taas ostajan on tutustuttava kaikkiin yksityiskohtiin myytävistä tavaroista, jotka sisältyvät myyntiin.
  • Kun mainos on maksettu ja julkaistu, et ole oikeutettu hyvitykseen (vaikka olisimme poistaneet mainoksen näiden ehtojen noudattamatta jättämisen vuoksi).
  • Luottoja ei voi vaihtaa rahaksi tai palauttaa (jäljellä oleva summa tililläsi).
  • Kaikkia kyselyitä valvotaan manuaalisesti ennen niiden lähettämistä myyjälle (mainostetun tuotteen omistajalle) huijausviestien estämiseksi. Lähettämällä kyselyn jokaisessa mainoksessa olevan yhteydenottolomakkeen kautta, käyttäjä / vierailija suostuu siihen, että sen tiedot toimitetaan myyjälle ja että kilpailumarketit käyttävät tietoja vain tämän kyselyn tarkoituksiin eikä niitä jaeta muiden kolmansien osapuolten kanssa. kuin myyjä.

4. Käyttäjän luoma sisältö

Verkkosivuston sivut, joilla voit lähettää sisältöä, on tarkoitettu yksityiseen, ei-kaupalliseen laillisten, asiaankuuluvien, oikeudenmukaisten ja asianmukaisten tietojen, mielipiteiden ja kommenttien vaihtoon. Sivuston käyttö, joka on ristiriidassa mainittujen tarkoitusten kanssa, on ehdottomasti kielletty. Lähettämällä mitä tahansa sisältöä verkkosivustolle sinä:
  • 4.1.1. myöntää Racemarket.netille maailmanlaajuisen, ei-yksinomaisen ja tekijänpalkkioista vapaan lisenssin käyttää tällaista sisältöä ja kaikkea siihen sisältyvää materiaalia mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti, käyttää, muokata, levittää, muokata, kopioida, jäljentää, kääntää, paljastaa, lähettää ja/tai poistaa tällaista sisältöä verkkosivustolta. Jos kyseessä on "yritys" -nimellä rekisteröity tili, annat luvan käyttää tuotenimeäsi ja grafiikkaa (logoja) tietyissä verkkosivuston osissa, jotka ovat julkisesti esillä muille kävijöille. Jos et halua antaa tätä lupaa, ilmoita siitä meille heti rekisteröitymisen jälkeen tai milloin tahansa myöhemmin, niin poistamme sen välittömästi.
  • 4.1.2. takaa Racemarket.netille, että kaikki tällainen sisältö on kohdan 3 ehtojen mukainen; ja
  • 4.1.3. tiedostaa, että Racemarket.net saattaa vaatia sinua vahvistamaan yllä mainitut oikeudet ja takuut ja suostumaan siihen 7 päivän kuluessa Racemarket.netin pyynnöstä.
  • 4.2. ilman tarvetta perustella sitä. Racemarket.net ei kuitenkaan tarkista materiaalia, jonka sinä tai joku muu tekee verkkosivustolle, ja siksi, ellemme ole erikseen ilmoitettu minkä tahansa sisällön luonteesta, et voi olettaa, että Racemarket.net on tietoinen siitä. Jos vastustat verkkosivustolla olevan materiaalin julkaisemista, ota yhteyttä Racemarket.net -sivustoon käyttämällä yhteystietoja, jotka näkyvät verkkosivuston »ota meihin yhteyttä» -sivulla, ja ryhdymme tarvittaviin toimiin.
  • 4.3. Racemarket.net ei ole vastuussa mistään lausunnoista, aineistosta tai muista huomautuksista, jotka olette asettaneet tai minkä tahansa kolmannen osapuolen, tai mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat näiden käyttöehtojen rikkomisesta.
  • 4.4. voi sijoittaa mainoksia yksittäisistä tuotteista, jotka on tarkoitettu vain myyntiin, ei mainostaa palveluitaan tai monia tuotteita kerralla. Palvelujesi mainostamiseksi tarjoamme bannerimainontaa.

5. Linkit muilta verkkosivustoilta

Voit linkittää verkkosivustolle, mutta ehdottomasti vain sillä perusteella, ettet kopioi verkkosivuston sivuja, ja seuraavin ehdoin:
  • 5.1.1. et luo kehystä tai muuta selainta tai rajaympäristöä verkkosivuston ympärille;
  • 5.1.2. et missään tapauksessa viittaa Racemarket.net -sivuston hyväksyntään muutoin kuin sen kirjallisella suostumuksella tai vääristelemällä suhdettasi Racemarket.net -sivustoon;
  • 5.1.3. et käytä verkkosivustolla olevia logoja tai tavaramerkkejä ilman Racemarket.netin nimenomaista kirjallista lupaa;
  • 5.1.4. et linkitä verkkosivustolta, joka ei ole sinun omistama; ja
  • 5.1.5. verkkosivustosi ei sisällä mautonta, loukkaavaa tai kiistanalaista sisältöä, joka loukkaa muiden immateriaalioikeuksia tai muita oikeuksia tai ei muuten ole kaikkien sovellettavien lakien mukainen ja määräyksiä.

6. Tavaramerkit

Racemarket.net -tavaramerkit (olivatpa ne rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä) ja grafiikka, logot, mallit, sivun otsikot ja painikekuvakkeet ovat Racemarket.netin immateriaalioikeuksia, etkä voi käyttää niitä tai mitään hämmentävän samankaltaisia ​​versioita, mukaan lukien (mutta ei rajoittuen) to) osana tavaramerkkejä ja/tai verkkotunnuksia ilman Racemarket.netin kirjallista suostumusta, paitsi tarkoituksena viitata Racemarket.netiin ja siihen liittyviin tuotemerkkeihin laillisesti ja hyvässä uskossa (vain).

7. Ilmoittautuminen

  • 7.1. Racemarket.net voi vaatia sinua rekisteröitymään ja antamaan tiettyjä tietoja itsestäsi, jotta voit käyttää tiettyjä verkkosivuston osia. Tällaiseen rekisteröintiin sovelletaan erityisiä rekisteröintiehtoja. Rekisteröityessäsi hyväksyt myös:
  • 7.1.1. anna oikeita, tarkkoja, ajantasaisia ​​ja täydellisiä tietoja itsestäsi asianmukaisen rekisteröintilomakkeen kehotuksen mukaisesti (tällaisia ​​tietoja ovat "rekisteröintitiedot"); ja
  • 7.1.2. ylläpitää ja päivittää rekisteröintitiedot välittömästi, jotta ne pysyvät täysin ajan tasalla.
  • 7.2. Kun rekisteröidyt verkkosivustolla, sinulle annetaan käyttäjänimi ja salasana. Näitä tilitietoja saa käyttää vain sinä; käyttäjänimesi ja salasanasi jakaminen kenelle tahansa muulle tai niiden asettaminen useiden verkon käyttäjien saataville on ehdottomasti kielletty. Näin ollen hyväksyt seuraavat asiat:
  • 7.2.1. ylläpitää käyttäjänimesi ja salasanasi suojausta ja on täysin vastuussa kaikesta sivuston käytöstä, joka on tehty käyttäjänimesi ja salasanasi avulla;
  • 7.2.2. ilmoita välittömästi Racemarket.net -sivustolle, jos huomaat käyttäjänimesi ja salasanasi luvattoman käytön tai muun tietoturvaloukkauksen lähettämällä asianmukaisesti muotoillun sähköpostin näytettyihin yhteystietoihin verkkosivuston »ota meihin yhteyttä» -sivulla; ja
  • 7.2.3. varmista, että poistut verkkosivustoltasi jokaisen istunnon lopussa.
  • 7.2.4. racemarket.net ei koskaan kysy salasanaasi, jos saat sähköpostitse tai muilta salasanapyynnön, ÄLÄ lähetä sitä takaisin, se on todennäköisesti huijaus, ei voi hallita. Racemarket.net ei ole eikä ole vastuussa mistään menetyksistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat näiden vaatimusten noudattamatta jättämisestä.

8. Vastuuvapauslauseke

  • 8.1. Vaikka Racemarket.net pyrkii varmistamaan, että verkkosivusto on normaalisti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, Internetin luonteen vuoksi palvelussa voi ilmetä virheitä, keskeytyksiä ja viiveitä milloin vain. Näin ollen verkkosivusto tarjotaan "sellaisenaan" ja "SAATAVILLA" -periaatteella ilman minkäänlaisia ​​takuita, emmekä ota vastuuta saatavuuden keskeytymisestä. Verkkosivuston käyttö voidaan keskeyttää väliaikaisesti ja ilman erillistä ilmoitusta, jos järjestelmässä ilmenee vika, huolto tai korjaus tai jostain muusta järkevästä syystä.
  • 8.2. Hyväksyt, että vaikka Racemarket.net pyrkii varmistamaan, että verkkosivustolla olevat tiedot ja kaikki niihin liittyvä materiaali, jonka Racemarket.net toimittaa sinulle sähköpostitse tai muulla tavalla ("Racemarket.net Materiaalit ”) on tarkka ja täydellinen, se on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, sitä ei ole tarkoitettu vastaamaan erityistarpeisiisi, eikä se muodosta minkäänlaista Racemarket.netin neuvoa tai suositusta. Hyväksyt, että verkkosivustolla olevat tiedot eivät välttämättä vastaa Racemarket.netin tai sen tuotemerkkien näkemyksiä ja mielipiteitä ja että sinun ei pitäisi luottaa Racemarket.net -materiaalien tekemiseen (tai pidättäytymiseen tekemästä) mitään erityistä sijoitusta tai muita liiketoiminnallisia tai henkilökohtaisia ​​päätöksiä ja tunnustettava, että ammatillista neuvontaa on pyydettävä ennen tällaisen päätöksen tekemistä.
  • 8.3. Hyväksyt, että osa sisällöstä saattaa olla kolmansien osapuolten toimittamaa, eikä Racemarket.net ole tarkistanut sen oikeellisuutta ja täydellisyyttä. Racemarket.net ei ota vastuuta mistään epätarkkuuksista tai puutteista verkkosivustolla tai Racemarket.net -materiaalissa annetuissa tiedoissa. Kaikki oletetut takuut eivät sisälly näihin käyttöehtoihin siltä osin kuin ne voidaan sulkea pois lain nojalla.
  • 8.4. Racemarket.net pyrkii kohtuullisin keinoin varmistamaan, että verkkosivusto ja Racemarket.net -materiaalit eivät sisällä tai julkaise viruksia tai muuta haitallista koodia. On kuitenkin suositeltavaa tarkistaa kaikki tällaiset materiaalit ja tarkistaa säännöllisesti virusten ja muun haitallisen koodin esiintyminen. Racemarket.net sulkee pois sovellettavien lakien sallimassa laajuudessa kaiken vastuun, joka liittyy vahinkoihin tai menetyksiin, jotka ovat aiheutuneet verkkosivustosta tai Racemarket.net -materiaalista peräisin olevista tai siitä hankituista tietokoneviruksista tai muusta haitallisesta koodista.
  • 8.5. Racemarket.net ei ole vastuussa mistään vahingoista ja menetyksistä (mukaan lukien rajoituksetta vahingot voiton menetyksestä, vahingonkorvauksesta, luottamuksellisuudesta ja tietojen rikkomisesta), jotka johtuvat sopimuksesta, vahingonkorvausvelvollisuudesta tai muusta syystä, joka johtuu verkkosivuston tai sen sisällön käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää verkkosivustoa tai sen sisältöä tai mistä tahansa toimesta, joka on tehty (tai jätetty tekemättä) verkkosivuston tai sen sisällön käyttämisen seurauksena, mukaan lukien kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaaminen, joka johtuu sisällön käytöstä, petoksesta, kuolemantapauksesta ja muista menetyksistä, joita ei voida poissulkea tai rajoittaa sovellettavan lain mukaan. Kaikki liiketoimet ja kaikki ostajien ja myyjien väliset sopimukset tehdään täysin heidän omalla vastuullaan, racemarket.net ei ole tietoinen niistä, ei valvo niitä eikä ole vastuussa petoksista, petosvaatimuksista tai muista vastaavista haitoista, joita voi esiintyä kahden osapuolen välillä verkkosivuston tai sen sisällön käytön seurauksena.
  • 8.6. Verkkosivustolla olevat linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille tarjotaan vain avuksesi. Jos käytät näitä linkkejä, poistut verkkosivustolta. Racemarket.net ei ole tarkastanut näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä hallitse eikä ole vastuussa näistä verkkosivustoista tai niiden sisällöstä tai saatavuudesta. Racemarket.net ei siksi tue tai esitä mitään niistä tai niistä löydetyistä materiaaleista tai niiden käytöstä mahdollisesti saatavista tuloksista. Jos päätät käyttää verkkosivustoon linkitettyjä kolmansien osapuolten verkkosivustoja, teet sen täysin omalla vastuullasi. Huomaa, että Racemarket.net ei takaa, että linkit kolmansien osapuolien sivustoille merkitään sellaisiksi.
  • 8.7. Verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille, joilla voit ostaa tuotteita. Hyväksyt, että kun teet ostoksen kolmannen osapuolen verkkosivustolta, teet sopimuksen kolmannen osapuolen kanssa omalla vastuullasi, eikä Racemarket.net ole vastuussa kyseisestä sopimuksesta. Huomaa, että kolmannet osapuolet voivat ylläpitää tällaisia ​​ostosivustoja viittaamalla verkkosivuston nimeen, mutta tämä ei tarkoita, että Racemarket.net ovat vastuussa käyttäytymisestään tai sopimuksista, jotka teet heidän kanssaan.
  • 8.8. Verkkosivusto voi ajoittain sisältää mainontaa ja sponsorointia. Racemarket.net ei ole vastuussa tällaisten mainostajien ja
  • 8.9. Provisiomyynti - kaikki "provisiomyynti"-palvelussa tarjotut ja "racemarket"-merkinnän sisältävillä tilinimillä ("Racemarket Sales" esim.) luetellut kohteet mainostavat asiakkaiden omistamia kohteita, joita Racemarket ei ole tarkastanut ja joka ei ole tietoinen niiden olinpaikasta ja kunnosta omistajalta itseltään saatujen tietojen lisäksi. Racemarket ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä eikä anna mitään takuita (sovelletaan 8.5 artiklaa). Omistaja on vastuussa ilmoituksen ja viestinnän paikkansapitävyyden varmistamisesta, kun taas ostajan on tutustuttava kaikkiin yksityiskohtiin myytävänä olevista tavaroista ennen maksujen suorittamista. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ostajan ja myyjän välillä ilman racemarketin osallistumista.

9. Verkkosivuston ja käyttäjien korvausten käytön keskeyttäminen

  • 9.1. Jos Racemarket.net katsoo jostain syystä, että et ole noudattanut näitä käyttöehtoja, se voi oman harkintansa mukaan keskeyttää tai peruuttaa pääsyn kaikkiin tai osa verkkosivustosta heti ja ilman ennakkoilmoitusta.
  • 9.2. Sitoudut korvaamaan Racemarket.netille korvausvaatimukset, menetykset, kulut ja/tai vastuut (mukaan lukien oikeudenkäyntikulut), sanotun kuitenkaan rajoittamatta kohdan 10 määräysten soveltamista Verkkosivuston ja/tai Racemarket.net -materiaalien (tai kolmannen osapuolen, joka käyttää käyttäjänimeäsi ja salasanaasi) käyttö, mukaan lukien erityisesti (mutta ei rajoittuen) kaikki lausunnot, kommentit tai muu verkkosivustolle julkaistu sisältö.
  • 9.3. Jos mainoksesi / mainoksesi / tilisi on jäädytetty, et voi saada hyvitystä jo maksetuista palveluista ja tilisi jäljellä olevasta saldosta.

10. Racemarket.netin vastuun rajoittaminen

  • 10.1. Racemarket.net ei ole vastuussa sinulle mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka Racemarket.net tai sen työntekijät ovat aiheuttaneet (lisätietoja säännössä 8.5).

11. Tee tarjous

  • 11.1. "Tee tarjous" on toiminto, jota käyttäjät - potentiaaliset ostajat - voivat käyttää tarjouksensa hankkiakseen markkinoilla listatun tuotteen.
  • 11.2. Toiminnon käyttöä koskevat seuraavat kohdassa 11 kuvatut käyttöehdot, jotka olet laillisesti velvollinen hyväksymään yhdessä muiden verkkosivuston yleiseen käyttöön vaikuttavien lausekkeiden kanssa.
  • 11.3. Myyjä voi ottaa toiminnon käyttöön valitsemalla "ota tarjouksen käyttöön" -vaihtoehdon mainoksen lähettämisen tai myöhemmän muokkauksen aikana. Ottamalla toiminnon käyttöön myyjä sitoutuu noudattamaan kohdan 11.2 määräyksiä. Kun se on otettu käyttöön, valitut yritystiedot saavat "tee tarjous" -painikkeen, jonka avulla käyttäjät (mahdolliset ostajat) voivat lähettää tarjouksensa listattujen tavaroiden hankkimiseksi. Ostajat sitoutuvat noudattamaan sääntöjä jättämällä tarjouksen. Myyjä voi tarkastella kaikkia käyttäjätilinsä sisällä olevia tarjouksia Tarjous-välilehdellä ja joko hylätä sopimattomiksi katsotut tarjoukset tai hyväksyä tarjoukset.
    Hyväksytyn hyväksynnän jälkeen ostajalle, joka on toimittanut hyväksytyn tarjouksen, ilmoitetaan sähköpostitse ja hänellä on 48 tuntia aikaa todistaa vakavuutensa tallettamalla ehdotettu summa suojatulle pantitilille. Jos ostaja ei tee niin, myyjä saa hyväksyä toisen tarjouksen (jos sopiva), mutta hänen on ilmoitettava selvästi ensimmäiselle ostajalle, ettei hänen tarjouksensa ole enää voimassa. Jos näin ei tehdä, ostaja voi myöhemmin tehdä talletuksen, joka voidaan palauttaa talletuksen tarjoajan ehdoilla, mutta häneltä veloitetaan escrow-maksut, joita ei palauteta ja jotka kärsivät siksi vahinkoa, josta emme voi olla vastuussa.
    Jos ostaja ei täytä tarjoustaan ​​ajoissa eikä anna syytä siihen, ostaja ei voi enää tehdä tarjouksia mistään kilpailuverkostossa näkyvistä listauksista.
    Kun ostaja on suorittanut maksun ja käynnistänyt sulkuprosessin, myyjän ja ostajan on keskusteltava yksityiskohdista, myyntisopimuksesta, noutoista tai toimituksista, jotka eivät ole tietoisia kilpailumarkkinoista.
  • 11.4. Käyttämällä toimintoa hyväksyt, että olet yksin vastuussa kaikista kustannuksista, kuluista ja vahingoista, joita sinulle saattaa aiheutua, sekä noudatat tarvittaessa paikallista lakia.
  • 11.5. Myyjä on vastuussa mainoksen (listauksen) paikkansapitävyyden vahvistamisesta, kun taas ostajan on tutustuttava kaikkiin myyntiin sisältyviin tarjottujen tuotteiden yksityiskohtiin. Racemarket ei sisälly myyjän ja ostajan väliseen sopimukseen, se ei ole tietoinen tavaroiden kunnosta eikä tarkastele käyttäjien tarjoamia autoja ja osia. Racemarket ei ole vastuussa mistään riidoista, menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat myyjän antamasta virheellisestä kuvauksesta tai sen (vääristä) käännöksistä muilla markkinapaikoilla.
  • 11.6. Escrow: molempien osapuolten ("myyjä" ja "ostaja") suojelemiseksi kaikki maksut hyväksytyistä tarjouksista käsitellään trustshare -escrow -tilin kautta ja niihin sovelletaan niiden käyttöehtoja. Lähettämällä tai hyväksymällä tarjouksen molemmat osapuolet sopivat, että maksun suorittamiseen käytetään panttia. Myyjältä ei veloiteta panttimaksuja, kun taas ostajan on maksettava maksu, joka on 4% sovitusta myyntisummasta ensimmäisellä talletuksella. Maksuja ei palauteta. Kun maksat eri valuutoilla, summassa voi tapahtua joitain muutoksia, jotka johtuvat valuuttakurssista, jonka escrow -palvelu tarjoaa ja joka koskee niiden ehtoja. Jos escrow -tiliä ei käytetä, racemarket on oikeutettu palkkioon, joka on 5% sovitusta summasta ja joka on myyjän maksettava. Racemarket.net -verkko ei ole vastuussa eikä suoraan sisälly mihinkään transaktioon, joka käsitellään trustsharen kautta verkkomme kautta tehdyn sopimuksen perusteella. Maksuprosessi voi sisältää kilpailumarkkinoinnin brändäyksen, mukaan lukien logon laillisuuden vuoksi, ja racemarket -tuotemerkin kassalla "to" -kenttään myyjän identiteetin suojaamiseksi, mutta racemarket -verkko ei koskaan ole talletuksen vastaanottaja, trustshare on.
  • 11.7. Kaikki kiistat ratkaistaan ​​ostajan ja myyjän välillä ilman kilpailumarkkinoiden osallistumista.
  • 11.8. Tarjouslomakkeessa lähetettyjä henkilötietoja käytetään vain tarjoukseen, racemarket -tiimi tarkistaa ne ja lähettää myyjälle, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille.

Näiden käyttöehtojen muutos

Racemarket.net pidättää oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain. Tällaiset muutokset tulevat voimaan heti, kun erilaiset käyttöehdot on julkaistu verkkosivustolla. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä sinun katsotaan hyväksyvän tällaiset muutokset. Siksi sinun tulee tarkistaa ajoittain verkkosivusto ja tarkistaa silloiset käyttöehdot. Nämä käyttöehdot päivitettiin viimeksi 1. heinäkuuta 2022.


Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö säätelee tapaa, jolla racemarket.net kerää, käyttää, ylläpitää ja paljastaa http://racemarket.net -verkkosivuston ("Sivusto") käyttäjiltä (kukin "käyttäjä") kerättyjä tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö koskee sivustoa ja kaikkia racemarket.netin tarjoamia tuotteita ja palveluita.

Henkilötiedot
Voimme kerätä henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja käyttäjiltä monin tavoin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, kun käyttäjät vierailevat sivustollamme, rekisteröityvät sivustolle ja liittyvät muihin toimintoihin, palveluihin, ominaisuuksiin tai resursseihin, jotka tarjoamme sivustollamme . Käyttäjiltä voidaan tarvittaessa pyytää nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa. Käyttäjät voivat kuitenkin vierailla sivustollamme nimettömänä. Keräämme henkilötietoja käyttäjiltä vain, jos he vapaaehtoisesti toimittavat nämä tiedot meille. Käyttäjät voivat aina kieltäytyä toimittamasta henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, paitsi että ne voivat estää heitä osallistumasta tiettyihin sivustoon liittyviin toimintoihin. Voimme käyttää perustietoja, kuten Käyttäjän nimeä ja sukunimeä viittaukseksi nykyisille käyttäjille palvelujemme mainostamiseen. Tilillesi lisäämäsi henkilötiedot näkyvät julkisesti mainoksissasi ja julkisessa profiilissasi. Käyttäjillä on oikeus tulla unohdetuiksi poistamalla tilinsä ja kaikki siihen liittyvät tiedot käyttäjäpaneelista tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen info@racemarket.net. Käyttäjillä on oikeus siirtää tai ladata tietoja pyytämällä niitä osoitteeseen info@racemarket.net.
Racemarket.net säilyttää "Ota yhteyttä myyjään" -lomakkeella lähetettyjä henkilötietoja valvontaan, ja tarkistuksen jälkeen jaettu vain mainoksen tekijälle, jossa lomake lähetettiin, sitä ei tallenneta tai käytetä muihin tarkoituksiin.

Muut kuin henkilötiedot
Saatamme kerätä muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja käyttäjistä, jotka ovat vuorovaikutuksessa sivustollamme, mutta vain, jos he suostuvat siihen napsauttamalla evästepalkin "Salli" -painiketta. Ei-henkilökohtaiset tunnistetiedot voivat sisältää selaimen nimen, tietokoneen tyypin ja tekniset tiedot käyttäjien yhteydenottotavoista sivustoomme, kuten käyttöjärjestelmän ja käytetyt Internet-palveluntarjoajat sekä muita vastaavia tietoja.

Verkkoselaimen evästeet
Sivustomme voi käyttää "evästeitä" parantaakseen käyttäjäkokemusta ja seuratakseen tilastoja. Käyttäjän verkkoselain sijoittaa evästeet kiintolevylleen tallennusta varten ja joskus seuratakseen tietoja niistä. Vain ehdottoman välttämättömät evästeet, joita tarvitaan verkkosivuston perustoimintoihin, asennetaan automaattisesti eivätkä vaadi käyttäjän suostumusta, kun taas muut (kolmas osapuoli), kuten Analytics, Google Adsense, Facebook -pikseli jne. Käyttäjä voi halutessaan asettaa verkkoselaimensa kieltäytymään evästeistä tai varoittaa sinua evästeiden lähettämisestä. Jos he tekevät niin, huomaa, että jotkut Sivuston osat eivät ehkä toimi oikein.

MANDATORY
NAME ISSUER PURPOSE EXPIRATION
osclass racemarket.net Session cookie, necessary for basic display. Session
 
THIRD PARTY
NAME ISSUER PURPOSE EXPIRATION
cookieconsent_status racemarket.net Used to remember cookie consent decision 1 year
1P_jar, Consent, NID Google Google uses cookies, to contribute to the personalization of the ads in Google properties, like Google search
IDE Doubleclick Used by Google DoubleClick to register and report the website user's actions after viewing or clicking one of the advertiser's ads with the purpose of measuring the efficacy of an ad and to present targeted ads to the user. 1 year
test cookie Doubleclick Used to check if the user's browser supports cookies. Session
*Please note that analytics cookies are not enabled on de.racemarket.net, due to the national laws.

Kerättyjen tietojen käyttäminen
racemarket.net voi kerätä ja käyttää käyttäjien henkilökohtaisia ​​tietoja seuraaviin tarkoituksiin:
- Asiakaspalvelun parantamiseksi
Antamasi tiedot auttavat meitä vastaamaan asiakaspalvelupyyntöihisi ja tukitarpeisiisi tehokkaammin.
- Parantaaksemme sivustoamme
Saatamme käyttää antamaasi palautetta tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.
- Säännöllisten sähköpostien lähettäminen
Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi välittääksemme kaikki kyselyt, kysymykset, muut pyynnöt ja satunnaisen uutiskirjeen tärkeillä päivityksillä ja uusilla ominaisuuksilla, jotka ovat saatavilla racemarket.net -sivustossa.


Kuinka suojaamme tietosi
Otamme käyttöön asianmukaiset tiedonkeruu-, tallennus- ja käsittelykäytännöt ja turvatoimenpiteet suojataksemme henkilötietojesi, käyttäjätunnuksesi, salasanasi, tapahtumatietojesi ja sivustollemme tallennettujen tietojen luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta. Suojaamme sähköpostiosoitteesi ei -toivotulta sähköpostilta estämällä sen näyttämisen julkisesti mainosten kuvauksissa.

Henkilötietojesi jakaminen
Emme myy, vaihda tai vuokraa käyttäjien henkilötietoja muille. Voimme jakaa yleisiä koottuja väestötietoja, joita ei ole linkitetty mihinkään kävijöitä ja käyttäjiä koskeviin henkilötietoihin, liikekumppaneidemme, luotettavien yhteistyökumppaneidemme ja mainostajien kanssa edellä kuvatuissa tarkoituksissa. Voimme jakaa mainoksia, jotka sisältävät julkisesti näkyväsi henkilötietosi sosiaalisissa verkostoissa, tavoitteena parantaa mainosten kattavuutta ja parempia myyntimahdollisuuksia.

Verkkopalvelujen ja webhosting-palvelujen tarjoaminen
. Jotta voimme tarjota verkkopalvelujamme turvallisesti ja tehokkaasti, käytämme yhden tai useamman webhosting-palveluntarjoajan palveluja, joiden palvelimilta (tai niiden hallinnoimilta palvelimilta) verkkotarjonta on käytettävissä. Näihin tarkoituksiin voimme käyttää infrastruktuuri- ja alustapalveluja, laskentakapasiteettia, tallennustilaa ja tietokantapalveluja sekä tietoturvapalveluja ja teknisiä ylläpitopalveluja.
Isännöintitarjouksen tarjoamisen yhteydessä käsiteltäviin tietoihin voivat sisältyä kaikki verkkotarjouksemme käyttäjiin liittyvät tiedot, jotka syntyvät käytön ja viestinnän yhteydessä. Näihin kuuluvat säännöllisesti IP-osoite, joka on välttämätön, jotta verkkotarjousten sisältö voidaan toimittaa selaimille, sekä kaikki verkkotarjontamme sisällä tai verkkosivustoilta tehdyt merkinnät.
Sähköpostin lähettäminen ja isännöinti: Käyttämiimme web-hosting-palveluihin kuuluu myös sähköpostien lähettäminen, vastaanottaminen ja tallentaminen. Näitä tarkoituksia varten käsitellään vastaanottajien ja lähettäjien osoitteita sekä sähköpostin lähettämistä koskevia lisätietoja (esim. mukana olevat palveluntarjoajat) ja sähköpostiviestien sisältöä. Edellä mainittuja tietoja voidaan käsitellä myös roskapostin havaitsemiseksi. Huomaa, että sähköpostiviestejä ei yleensä lähetetä salattuna Internetissä. Sähköpostiviestit salataan yleensä kuljetuksen aikana, mutta (ellei käytetä niin sanottua päästä päähän -salausta) ei palvelimilla, joilta ne lähetetään ja vastaanotetaan. Siksi emme voi ottaa vastuuta sähköpostien siirtotiestä lähettäjän ja palvelimellamme tapahtuvan vastaanoton välillä.
.

Käyttötietojen ja lokitiedostojen kerääminen: Me itse (tai web hosting -palveluntarjoajamme) keräämme tietoja jokaisesta palvelimen käyttökerrasta (ns. palvelimen lokitiedostot). Palvelimen lokitiedostot voivat sisältää mm. käytettyjen verkkosivujen ja tiedostojen osoitteen ja nimen, käytön päivämäärän ja kellonajan, siirretyt tietomäärät, ilmoituksen onnistuneesta käytöstä, selaimen tyypin ja version, käyttäjän käyttöjärjestelmän, viittaus-URL-osoitteen (aiemmin vierailtu sivu) sekä yleensä IP-osoitteet ja pyynnön esittäneen palveluntarjoajan.
Palvelimen lokitiedostoja voidaan käyttää toisaalta turvallisuustarkoituksiin, esimerkiksi palvelimen ylikuormituksen estämiseksi (erityisesti väärinkäytösten, ns. DDoS-hyökkäysten, yhteydessä) ja toisaalta palvelimien käytön ja vakauden varmistamiseksi.
Käytetyt palvelut ja palveluntarjoajat:

Matomo: Analytiikkatietomme perustuvat Matomoon, joka on johtava avoimen lähdekoodin analytiikka-alusta, joka tarjoaa merkityksellisiä ja luotettavia tietoja käyttäjien käyttäytymisestä. Matomon keräämät tiedot ja tiedot ovat 100-prosenttisesti racemarketin omistuksessa ja hallinnassa. Tämä takaa tiukkojen tietosuojasäännösten ja -lakien noudattamisen. Matomoa käyttää yli 1 000 000 verkkosivustoa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien suuret yritykset, pk-yritykset, hallitukset ja voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, ja se on GDPR:n, CNIL:n, HIPAA:n, CCPA:n, LGPD:n, PECR:n ja ADPA:n mukainen. Kaikki vastaanotetut tiedot anonymisoidaan, tallennetaan palvelimillemme Sloveniassa, EU:ssa, ja vain racemarketin tietosuojavastaava pääsee niihin käsiksi. Varmistamme GDPR:n täydellisen noudattamisen, sillä tiedot säilytetään turvassa eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin analytiikkaan. Lisätietoja osoitteessa matomo.org.

Instagram: Sosiaalinen verkosto; Palveluntarjoaja: Instagram Inc, 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA; verkkosivusto: https://www.instagram.com; tietosuojakäytäntö: http://instagram.com/about/legal/privacy.

Facebook: sosiaalinen verkosto; palveluntarjoaja: Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlanti; emoyhtiö: Facebook, 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA; Verkkosivusto: https://www.facebook.com; Tietosuojakäytäntö: https://www.facebook.com/about/privacy; Privacy Shield (tietosuojan tason varmistaminen käsiteltäessä tietoja Yhdysvalloissa): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active; Opt-out: Asetukset mainoksia varten: https://www.facebook.com/settings?tab=ads; Muita tietosuojailmoituksia: Sopimus henkilötietojen yhteisestä käsittelystä Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum, Facebook-sivujen tietosuojailmoitukset: https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data.

. YouTube: sosiaalinen verkosto; palveluntarjoaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, emoyhtiö: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Tietosuojaselosteet: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (tietosuojan tason varmistaminen, kun tietoja käsitellään Yhdysvalloissa): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active; Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Fonts: Integroimme palveluntarjoajan Googlen fontit ("Google Fonts"), jolloin käyttäjätietoja käytetään ainoastaan fonttien näyttämiseen käyttäjän selaimessa. Integrointi perustuu oikeutettuihin etuihimme, jotka koskevat teknisesti turvallista, huoltovapaata ja tehokasta fonttien käyttöä, niiden yhdenmukaista esittämistä sekä mahdollisten lisenssirajoitusten huomioon ottamista niiden integroinnissa. Palveluntarjoaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, emoyhtiö: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; verkkosivusto: https://fonts.google.com/; tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (takaa tietosuojan tason käsiteltäessä tietoja Yhdysvalloissa): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TRkEAAW&status=Active.

Google Maps: Integroimme palveluntarjoajan Googlen "Google Maps" -palvelun kartat. Käsiteltyihin tietoihin voi sisältyä erityisesti käyttäjien IP-osoitteita ja sijaintitietoja, joita ei kuitenkaan kerätä ilman heidän suostumustaan (yleensä toteutetaan heidän mobiililaitteidensa asetusten yhteydessä). Palveluntarjoaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, emoyhtiö: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Verkkosivusto: https://maps.google.de; Tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (takaa tietosuojan tason käsiteltäessä tietoja Yhdysvalloissa): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TRkEAAW&status=Active; Opt-out: Opt-out-lisäosa: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de, Mainosten näyttämisen asetukset: https://adssettings.google.com/authenticated.

. ReCaptcha: Integroimme toiminnon "ReCaptcha" bottien tunnistamiseen, esim. syötettäessä tietoja verkkolomakkeisiin. Käyttäjien käyttäytymistiedot (esim. hiiren liikkeet tai kyselyt) arvioidaan ihmisten erottamiseksi boteista. Palveluntarjoaja: Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti, emoyhtiö: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Verkkosivusto: https://www.google.com/recaptcha/; Tietosuojakäytäntö: https://policies.google.com/privacy; Privacy Shield (takaa tietosuojan tason käsiteltäessä tietoja Yhdysvalloissa): https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TRkEAAW&status=Active; Opt-out: Opt-out-lisäosa: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de, Mainosten näyttämisen asetukset: https://adssettings.google.com/authenticated.

Subjektien oikeudet
. Rekisteröitynä sinulla on tietosuoja-asetuksen nojalla erilaisia oikeuksia, jotka johtuvat erityisesti tietosuoja-asetuksen art. 15-18 ja 21 GDPR:n artikloista:
- Vastustamisoikeus: Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa erityiseen tilanteeseesi liittyvin perustein sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä, joka suoritetaan yleisen tietosuoja-asetuksen 6 artiklan 1 kohdan e tai f alakohdan perusteella; tämä koskee myös näihin säännöksiin perustuvaa profilointia. Jos sinua koskevia henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointia varten, sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä tällaista markkinointia varten; tämä koskee myös profilointia siltä osin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin.
. - Oikeus peruuttaa suostumus: Sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus milloin tahansa.
- Oikeus saada tietoja: Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta siitä, käsitelläänkö kyseisiä tietoja, ja saada tietoja näistä tiedoista sekä lisätietoja ja kopio tiedoista lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.
- Oikaisuoikeus: Sinulla on oikeus pyytää lain mukaisesti, että sinua koskevia tietoja täydennetään tai että sinua koskevat virheelliset tiedot oikaistaan.
- Oikeus tietojen poistamiseen ja käsittelyn rajoittamiseen: Sinulla on oikeus lain vaatimusten mukaisesti vaatia, että sinua koskevat tiedot poistetaan viipymättä, tai vaihtoehtoisesti lain vaatimusten mukaisesti vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista.
- Oikeus tietojen siirrettävyyteen: Sinulla on oikeus saada toimittamasi sinua koskevat tiedot jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa oikeudellisten vaatimusten mukaisesti tai vaatia niiden siirtämistä toiselle vastuulliselle taholle.
- Valitus valvontaviranomaiselle: Jos uskot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan yleistä tietosuoja-asetusta, sinulla on myös oikeus tehdä lain mukaisesti valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka, työpaikka tai paikka, jossa väitetty rikkomus tapahtuu.

Google Adsense
Google saattaa näyttää joitakin mainoksista. Googlen DART -evästeen avulla se voi näyttää mainoksia käyttäjille heidän vierailunsa perusteella sivustollamme ja muilla Internet -sivustoilla. DART käyttää "muita kuin henkilökohtaisia ​​tietoja" eikä EI seuraa sinua koskevia henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, fyysinen osoitteesi jne. Voit kieltäytyä DART -evästeen käytöstä käymällä Google -mainoksen ja sisältöverkoston tietosuojassa käytäntö osoitteessa http://www.google.com/privacy_ads.html

Kumppanibannerit
Jotkin mainosbannerit voivat olla kumppanikumppaneilta, kun napsautat niitä, sinut voidaan ohjata heidän sivustoonsa ja he voivat asentaa evästeen selaimeesi, joka vanhenee kuukauden kuluttua. Racemarket.net ei tunne kumppanikumppanin sivuston sisältöä eikä ole vastuussa mistään toiminnoista, jotka teet siirron jälkeen.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ja muihin sääntöihin
racemarket.net voi harkintansa mukaan päivittää tämän tietosuojakäytännön milloin tahansa. Kun teemme, tarkistamme päivitettyä päivämäärää tämän sivun alareunassa. Kehotamme käyttäjiä tarkistamaan tältä sivulta usein mahdolliset muutokset pysyäkseen ajan tasalla siitä, miten autamme suojaamaan keräämiämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Hyväksyt ja hyväksyt, että sinun vastuullasi on tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti ja saada tieto muutoksista.

Hyväksyt nämä ehdot
Käyttämällä tätä sivustoa merkitset hyväksyväsi tämän käytännön. Jos et hyväksy tätä käytäntöä, älä käytä sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä tämän käytännön muutosten julkaisemisen jälkeen, katsotaan, että hyväksyt nämä muutokset.

Riitojen ratkaiseminen Euroopan komissio tarjoaa foorumin verkkovälitteistä riidanratkaisua varten: https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Sähköpostiosoitteemme on tämän asiakirjan lopussa.
Emme ole halukkaita tai velvollisia osallistumaan riidanratkaisumenettelyyn kuluttajasovittelulautakunnassa.

Vastuu sisällöstä
Palveluntarjoajana olemme yleisten lakien mukaisesti vastuussa näiden sivujen sisällöstä. Emme ole velvollisia valvomaan siirrettyjä tai tallennettuja tietoja tai tutkimaan olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan.
Yleisten lakien mukaiset velvollisuudet poistaa tai estää tietojen käyttö säilyvät ennallaan. Vastuu tässä suhteessa on kuitenkin mahdollista vasta siitä hetkestä alkaen, kun konkreettinen lain rikkominen tulee tietoon. Jos saamme tietää tällaisista rikkomuksista, poistamme asianomaisen sisällön välittömästi.

Linkkejä koskeva vastuu Tarjouksemme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten ulkoisille verkkosivustoille, joiden sisältöön emme voi vaikuttaa. Siksi emme voi ottaa vastuuta näistä ulkoisista sisällöistä. Linkitettyjen sivustojen sisällöstä on aina vastuussa kyseinen tarjoaja tai ylläpitäjä. Linkitetyt sivut on tarkistettu mahdollisten lainrikkomusten varalta linkittämishetkellä. Laitonta sisältöä ei ollut tunnistettavissa linkittämishetkellä.
Linkitettyjen sivujen sisällön jatkuva valvonta ei kuitenkaan ole järkevää ilman konkreettisia todisteita lainrikkomuksesta. Jos saamme tietoiseksi rikkomuksista, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

Tekijänoikeus Sivuston ylläpitäjien näillä sivuilla luomiin sisältöihin ja teoksiin sovelletaan kansallista tekijänoikeuslakia. Tällaisen aineiston kopiointi, käsittely, jakelu tai kaikenlainen kaupallistaminen tekijänoikeuslain soveltamisalan ulkopuolella edellyttää kyseisen aineiston tekijän tai luojan kirjallista ennakkosuostumusta. Tämän sivuston lataaminen ja kopioiminen on sallittua vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.
Siltä osin kuin tämän sivuston sisältö ei ole operaattorin luomaa, kolmansien osapuolten tekijänoikeuksia kunnioitetaan. Erityisesti kolmansien osapuolten sisältö on merkitty sellaiseksi. Jos kuitenkin havaitset tekijänoikeusrikkomuksen, ilmoita siitä meille. Jos saamme tietää loukkauksista, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.

Ota yhteyttä

Tietosuojavastaava
Jure Krapenc
Ukmarjeva 4
1000 Ljubljana, Slovenia
email: jure@racemarket.net

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, tämän sivuston käytännöistä tai asioista tämän sivuston kanssa, ota meihin yhteyttä osoitteessa:
racemarket.net
info@racemarket.net

Tämä asiakirja päivitettiin viimeksi 1. heinäkuuta 2022.
Joitakin käännösvirheitä voi tapahtua, lue viralliset ehdot ja ehdot englanniksi osoitteessa racemarket.net.